Випуск бакалаврів ЦПОМП ІВК

В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ 18 червня 2013 рокувідбувся урочистий випуск бакалаврів Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК. Дипломи отримали бакалаври з менеджменту та з обліку і аудиту –  усього 24 випускника.
 
 
   Навчання наших слухачів тривало два роки і десять місяців. За цей час вони опанували певний обсяг теоретичних знань та набули практичних навичок, вміло поєднуючи навчання з власним досвідом роботи на підприємстві. Особливо хочеться відзначити тих, хто, досить відповідально віднісся до отримання нових знань, – це Матусевич Наталія Євгенівна, Радійовська Наталія Василівна та Калішук Олександр Олександрович.
    Дуже приємно й те, що більшість вирішила не зупинятись на досягнутому та має намір підвищити освітній статус до рівня магістра за раніше обраними напрями.
  Зі словами привітання до випускників звернулися директор ІВК Шклярук Катерина Семенівна, директор Центру післядипломної освіти та магістерських програм ІВК Ткаченко Наталія Василівна, завідувач кафедри економіки, менеджменту та маркетингу ІВК Чаюн Ірина Олександрівна та інші.
 Випускники, у свою чергу, висловили щиру вдячність за надану їм можливість навчатись ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, дирекції ІВК, викладачам та всім, хто допомагав організувати навчання. 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.