В ІВК КНТЕУ відбувся 12-й випуск магістрів та 14-й - спеціалістів

  
 27 червня 2013 рокув актовій залі навчального корпусу «Д»відбулося урочисте вручення дипломів: магістрам та спеціалістам, які навчалися в ІВК КНТЕУ. 
    До випускників із щирими привітаннями звернулась перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна.
    Також пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерини Семенівни, завідувача кафедри економіки та фінансів підприємства Лігоненко Лариси Олександрівни, заступника завідувача кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Бойко Маргарити Григорівни, а також доцента кафедри комерційного права Пальчука Петра Миколайовича.
    Дипломи магістрів та спеціалістів КНТЕУ було вручено випускникам  спеціальностей: «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Правознавство». Серед них слід відмітити осіб, які отримали дипломи з відзнакою: Стельмах Ольгу Станіславівну, Черняхівського Василя Лавроновича,  Усатюк Ірину Георгіївну, Похвальну Олександру Валеріївну .
    Роботу колективу інституту та професорсько-викладацького складу на високому рівні відзначили як випускники, так і керівництво університету.
    Щороку Інститут вищої кваліфікації випускає біля 200 дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Це свідчить про досить стабільний попит на отримання другої вищої освіти, перепідготовку або підвищення власної компетенції.
    Високий рівень професіоналізму викладацького складу та рівень організації навчального процесу завжди залишається головним орієнтиром, коли встає питання вибору навчального закладу. Колектив інституту, у свою чергу, досить велику увагу приділяє відповідності вимогам сьогодення. Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки еліти бізнесу та державного управління українського суспільства.
    Запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ. Будемо Вам раді!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.