Участь ІВК у засіданні Координаційної ради Нацдержслужби України

26 березня 2013 року під головуванням Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толкованова відбулося засідання Координаційної ради з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України.
     Під час засідання було розглянуто інформацію щодо виконання у 2012 році Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України на 2008-2015 роки, а також погоджено план заходів із виконання Програми у 2013 році.
     У зустрічі взяли участь представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Нацдержслужби України, інших центральних органів влади, Школи вищого корпусу державної служби, вищих навчальних закладів, а також представник Офісу зв’язку НАТО в Україні.
    Учасником цієї програми є й ІВК КНТЕУ, який у 2012 році здійснив підвищення кваліфікації 363 фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України за професійними програмами та програмами семінарів. Високі результати навчання, а також злагоджена співпраця зі Школою вищого корпусу державної служби стали запорукою продовження співробітництва з Нацдержслужбою і у 2013 році. 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.