Третій випуск слухачів міжнародної україно-німецької програми МВА «Європейський менеджмент – СеМВА»

    2 жовтня в Інституті вищої кваліфікації відбулося вручення диплома випускнику україно-німецької програми МВА «Європейський менеджмент – СеМВА» Нестеренку Олексію Борисовичу.
 Хочемо привітати Олексія із отриманням двох дипломів – диплома міжнародного зразка ESCP Europe із присвоєнням академічного ступеня магістра з бізнес-адміністрування та державного зразка України із присвоєнням кваліфікації магістра із бізнес-адміністрування, та відзначити його відмінне навчання протягом двох років: на першому етапі - в Інституті вищої кваліфікації, а на другому етапі – вESCP Europe Європейській школі менеджменту, де Олексій був одним з найкращих студентів з-поміж колег із Польщі, Естонії та Словаччини.
  Диплом Олексію вручали адміністратор програм МВА, директор ІВК Шклярук Катерина Семенівна та керівник програми «Європейський менеджмент – СеМВА», завідувач кафедри менеджменту Бай Сергій Іванович.
«Основною перевагою, що підштовхнула мене обрати програму МВА Інституту вищої кваліфікації «Європейський менеджмент – СеМВА», була можливість сумістити навчання в Україні та Німеччині. Завдяки цьому, з одного боку, у мене була можливість познайомитися з людьми з різних країн, з їх поведінкою та способом ведення бізнесу, з іншого - такі специфічні речі як система бухобліку, право тощо я вивчав у тій країні, де планую надалі працювати.
Основною метою мого навчання було кар'єрне зростання. І в цьому навчання мені дуже допомогло. Відразу після закінчення навчання я очолив підрозділ фірми, в якому працював» (О. Нестеренко, керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Текса») .

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.