Сьомий випуск МВА

   В Інституті вищої кваліфікації 29 листопада 2013 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам, які навчалися в Центрі бізнес-освіти та здобули кваліфікацію магістрів із бізнес-адміністрування.
   Сьомий  випуск МВА із закінченням навчання привітали перший проректор КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна, директор Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна, завідувач кафедри менеджменту Бай Сергій Іванович та доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Стасюк Лілія Леонідівна.
   Приємно відзначити, що три випускники – Азаренко Костянтин Костянтинович, Орленко Марина Анатоліївна та  Єкімова Вікторія Валеріївна отримали дипломи магістра з відзнакою.
   Зі словами вдячності до керівництва університету, інституту, викладачів, організаторів навчання звернулися випускники, які відзначили значимість навчання за програмами МВА в їхньому житті та кар’єрі. А також поділилися враженнями від навчання, згадали яскраві моменти зі студентського життя та висловили готовність до подальшої співпраці.
 
Шановні випускники!
Сподіваємось, що Ваш професіоналізм, уміння знаходити правильні й нестандартні рішення в непростих ситуаціях, відкритість усьому новому буде фундаментом Вашого процвітання й успіху.

Успішного бізнесу, благополуччя та процвітання!
Could not load widget with the id 83.
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.