Семінар «Актуальний стан та перспективи програми «Українська ініціатива»

      18 вересня 2012 р. в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Товариства з міжнародного співробітництва GIZвідбувся семінар для представників регіональних груп та вищих навчальних закладів «Актуальний стан та перспективи програми «Українська ініціатива». Підготовка до стажування в Німеччині».
 Участь від Київського національного торговельно-економічного університету взяла координатор Програми, директор Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ, к.е.н., доцент Шклярук Катерина Семенівна.
    Під час семінару обговорено питання щодо актуальних викликів при реалізації програми, можливості популяризації програми в регіонах, стажування в Німеччині (вимоги до претендентів та їх підготовка, формати стажування, процедура відбору).
 Крім того, підкреслено актуальність семінарів, тренінгів, які проводились як для викладачів, так і для випускників Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва.
 
 
      Участь у семінарах та тренінгах від КНТЕУ взяли: Жуковська В.М.– к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри менеджменту, Нападовська Л.А.– доцент кафедри економіки, менеджменту та маркетингу ІВК КНТЕУ, Ракша Н.В. – к.е.н., доцент кафедри менеджменту.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.