П’ятнадцятий випуск магістрів

   19 грудня 2014 рокув конференц-залі навчального корпусу «А» відбулося урочисте вручення  дипломів 34 магістрам, які навчалися в ІВК КНТЕУ за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
   19 грудня в ІВК відбувся черговий випуск магістрів, які два роки і три місяці навчались  за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Менеджмент організацій і адміністрування» («Менеджмент організацій на ринку товарів та послуг», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» та «Менеджмент туристичного бізнесу»).
   Притульська Наталія Володимирівна - Перший проректор КНТЕУ з науково-педагогічної роботи, -  щиро привітала випускників та побажала не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями. Крім того - творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
   Теплі слова пролунали й від директора Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерини Семенівни, завідувача кафедри менеджменту Бая Сергія Івановича та завідувача кафедри міжнародної економіки Мельник Тетяни Миколаївни.
   Високий рівень роботи колективу інституту та професорсько-викладацького складу відзначили як випускники, так і керівництво університету.
   Якість організації навчального процесу – важливий орієнтир під час вибору навчального закладу. А колектив Інституту все робить для того, щоб відповідати сучасним вимогам та приваблювати потенційних студентів.
    Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки кваліфікованих фахівців для сфери бізнесу та державного управління.
Навчатись ніколи не пізно! Приходьте! Будемо Вам раді!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.