Міжнародне співробітництво Інституту вищої кваліфікації, кафедри менеджменту КНТЕУ та ESCP-EAP Європейської школи менеджменту

У рамках співпраці з ESCP-EAP Європейською школою менеджменту, м. Берлін, Німеччина 20-25 травня проведено навчальний модуль "Економічна теорія для менеджерів" та семінар "Бізнес в Україні". 
    Учасниками програми (23 особи) були представники США, Швеції та Німеччини - топ-менеджери компаній різних сфер діяльності (промисловість, банківська сфера, консалтинг тощо). 
    Навчання проводили проф. Патрик Годжин (ESCP-EAP Європейська школа менеджменту, Франція), а також викладачі КНТЕУ та ІВК проф. Гриценко О.Г. і Ястремський О.І., Ракша Н.В., Герасименко А.Г., Кондратюк О.П., Передера О. 
    Супроводжували групу академічний директор програми "Європейський менеджмент - СеМВА", м. Берлін, Німеччина Франк Якоб та адміністративний директор програми Вітторія фон Гіжицкі.
  У рамках навчального курсу було проведено екскурсію по м. Київ та університету. Слухачі відвідали ЗАТ "Холдингову компанію "Бліц-Інформ", де мали змогу ознайомитися з роботою одного з лідерів поліграфічної галузі України та ринку мас-медія. 
    Крім того, відбулася зустріч із керівником відділу послуг з бізнес-консультування однієї з найбільших та найвідоміших у світі консалтингових компаній "Ернст енд Янг" Аглаєм Гольдбергом, де слухачі мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на питання щодо економічної, політичної, соціальної ситуації в Україні та окремих сегментах українського бізнесу.
    Під час семінару "Бізнес в Україні" слухачі отримали практичні знання щодо ведення бізнесу в Україні, можливість співробітництва в окремих галузях економіки України.
    Викладачі університету та організатори від ІВК КНТЕУ отримали високу оцінку своєї роботи та подяку від імені ESCP-EAP Європейської школи менеджменту.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.