Лідерство для АРМА

Відповідно до виграного тендеру Інститут вищої кваліфікації організував та провів 9-10 вересня 2020 року дистанційний семінар для керівного складу та працівників Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
 
В рамках програми були розглянуті питання:
1. Основні поняття лідерства, керівництва та командної роботи, зокрема: нормативні документи, завдання розвитку лідерства, різниця між лідером і керівником, інноваційне лідерство, створення команди, удосконалення сучасних підходів до лідерства.
2. Розвиток інформаційно-аналітичних компетентностей лідера, а саме: особливості інформаційної компетентності, критерії аналітичного мислення, основні методи аналітичної діяльності.
3. Формування емоційного інтелекту лідера: складові емоційного інтелекту, конфлікти, принципи вирішення конфлікту.
4. Управління змінами як головний чинник реалізації лідерський якостей у командній роботі: сутність та основна характеристика змін, особисте сприйняття змін, типові бар’єри для впровадження змін, спротив до змін: традиційні і нетрадиційні методи долання спротиву, процес організаційних змін відповідно до моделі Курта Левіна, управління змінами.

Слухачі успішно склали залік та надали високу оцінку майстерності викладача: Озерян Ольги Леонідівни (тренерки освітніх програм Академії інноваційного розвитку освіти Міністерства освіти і науки України) та рівню організації  семінару загалом.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.