Форум випускників Програми «Українська ініціатива»

Товариство GIZ запрошує вас на IV-ий міжрегіональний Форум випускників Програми GIZ Молдова - Україна - Білорусь «Ідеї. Контакти. Партнерства. », який відбудеться 4-5 жовтня 2013 р. в м. Кишиневі, Молдова.

Організацію форуму взяла на себе Асоціація випускників Молдови "INVENT Moldova" у співпраці з Центром Підвищення Кваліфікації при Торгово-Промисловій Палаті Республіки Молдова та асоціацією випускників Білорусі «Association of Business Corporation».

Форум надає вам ефективну платформу для спілкування та налагодження бізнес-контактів. У цьому унікальному міжнародному та міжкультурному заході візьмуть участь більше 150 випускників, а також експерти та підприємці з Молдови, Білорусі, України та Німеччини.
 
У рамках Форуму планується низка цікавих заходів: семінари, тренінги, дискусійні майданчики, networking, а також екскурсія в Chateau Vartely. Протягом двох днів вам гарантовані нові знайомства, навички і знання, а також гарний настрій і задоволення!
 
Для участі у форумі вам необхідно зареєструватися до 06.09.2013 на сайті www.invent.md, де ви знайдете Програму Форуму і корисні контакти.
 
Кількість місць на форумі обмежена, ми рекомендуємо вам зареєструватися, якомога раніше. Участь у Форумі безкоштовна.
 
Форум проводиться в рамках Програми підготовки управлінських кадрів з Молдови, України та Білорусі "Fit for partnership with Germany", яка фінансується Федеральним міністерством економіки та технологій Німеччини.
 
Детальніше на сайті www.invent.md
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.