Захист ВКР студентів ІМВА – міжнародної програми подвійного дипломування

В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт перших студентів міжнародної програми подвійного дипломування, спільної з Університетом імені Гульєльмо Марконі (Рим, Італія) «InternationalMaster’sinBusinessAdministration» (ІМВА).
Захист відбувся на базі освітнього партнера програми - Асоціації «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICCUkraine)» за участі голови екзаменаційної комісії – Президента Асоціації Щелкунова Володимира Ігоровича та членів комісії: д.е.н., професора, завідувача кафедри зовнішньоекономічної діяльності підприємства Мельник Тетяна Миколаївни, д.е.н., завідувача кафедри світової економіки, гаранта освітньої програми «Міжнародне бізнес-адміністрування» Дугінець Ганни Володимирівни, директора Інституту вищої кваліфікації Бідюк Алли Миколаївни.

Підвищення кваліфікації працівників Апарату Верховної Ради України в ІВК КНТЕУ

   
Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 23 жовтня 2019 року розпочав підвищення кваліфікації державних службовців – працівників першого року роботи в Апараті Верховної Ради України за професійною програмою підвищення кваліфікації у галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

Спільний семінар Мінекономіки і КНТЕУ для викладачів ЗВО “Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro”

В Інституті вищої кваліфікації 10 жовтня 2019 року відбувся семінар Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro”, учасниками якого стали викладачі більше 30 закладів вищої освіти України, в яких викладається дисципліна «Публічні закупівлі» або реалізується відповідна освітня програма.
Захід організовано Департаментом регулювання публічних закупівель Міністерства розвитку економіки,  торгівлі та сільського господарства Україниспільно з Київським національним торговельно-економічним університетом в рамках професіоналізації сфери публічних закупівель, яка спрямована на здобуття професійних знань майбутніми фахівцями у сфері публічних закупівель.

Асоціація «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» (ICC Ukraine) - освітній партнер програми «Міжнародне бізнес-адміністрування»

Між Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної торгової Палати» (ICC Ukraine) укладено меморандум про співпрацю щодо розвитку співпраці з реалізації освітньої програми «Міжнародне бізнес-адміністрування».

Підвищення кваліфікації фахівців з публічних закупівель

В Інституті вищої кваліфікації 29-30 липня 2019 року відбувся черговий семінар «Публічні закупівлі». Заняття за програмою, складеною у відповідності до вимог чинного законодавства, провів фахівець з публічних закупівель, адвокат Коршун Тарас Олександрович, який надав слухачам також кваліфіковану консультативну допомогу.
Серед учасників семінару – представники Державного концерну "Ядерне паливо", ТОВ "Трубні системи", Національного музею історії України у Другій світовій війні тощо.
 

Семінари для державних службовців в Інституті вищої кваліфікації

Інститутом вищої кваліфікації у червні-липні 2019 року організовано проведення низки семінарів для працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, у яких взяли участь 226 осіб.

Навчання майбутніх магістрів з публічного управління та адміністрування

21-25 травня 2019 р. в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ професором кафедри публічного управління та адміністрування, доктором наук з державного управління Орловою Наталією Сергіївною було проведено низку практичних тренінгів «Державна регіональна політика», «Стратегія розвитку регіонів», «Стратегічне планування на державному та регіональному рівні» для державних службовців за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування».

Продовження співпраці із Секретаріатом Кабінету Міністрів Україні

Третій рік поспіль продовжується співпраця між Київським національним торговельно-економічним університетом та Секретаріатом Кабінету Міністрів України щодо підвищення кваліфікації.
Відповідно до підписаних договорів протягом 2019 року Інститутом вищої кваліфікації КНТЕУ для працівників Секретаріату КМУ будуть організовані:
курси іноземних мов (англійська, німецька, французька) – 10 груп;
курс українського ділового мовлення – 1 група;
лекції з питань запобігання корупції – 400 осіб.
 
 

Семінар для працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій

В Інституті вищої кваліфікації 8-9 квітня 2019 року проведено  семінар на тему: «Внутрішній аудит: організація, методика та стандартизація» для осіб начальницького складу та працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Слухачі дали високу оцінку організації навчання та професійному рівню викладачів КНТЕУ: канд. екон. наук, доценту кафедри фінансового аналізу та аудиту Роздобудьку В.В., канд. юрид. наук, начальнику юридичного відділу Івасину О.Р., канд. психол. наук, доценту кафедри психології Миронцю С.М., канд. техн. наук, доценту кафедри інженерно-технічних дисциплін Палієнко О.О.
Заняття проходили в оновленому комп’ютерному класі ІВК КНТЕУ.