Урочисте вручення дипломів слухачам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива"

    15 грудня 2011 року відбулося урочисте вручення дипломів 170 випускникам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", які навчалися в Інституті вищої кваліфікації за спеціальностями "Економіка підприємства" і "Менеджмент організацій".

Докладніше 

Майстер-клас "Секрети приготування страв у стилі Нобу"

    Майстер-класи проходили під керівництвом пана Танігучі Акіхіро - професійного шеф-кухаря, майстра японської кухні, довіреної особи пана Нобу Матсухіса. Танігучі Акіхіро здобув освіту в найпрестижнішому кулінарному навчальному закладі Японії, працював в одному з найвідоміших ресторанів країни Висхідного сонця. Обіймав позиції шеф-кухаря в ресторанах Nobu Milan в Італії, Nobu Mykonos на грецьких островах, Nobu Saint-Moritz в Швейцарії і сьогодні працює в ресторані Nobu Moscow.

V Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні"

  22 березня 2012 року за ініціативи Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся V Міжнародний бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні", в якому традиційно взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, бізнесу, науково-освітніх і громадських організацій. 

Семінар для викладачів ВНЗ України на тему: Розробка та використання бізнес-кейсів з урахуванням міжкультурних аспектів

    1-2 грудня 2011 року в м. Одеса відбувся семінар для викладачів економічних дисциплін з ВНЗ України - учасників Програми "Українська ініціатива" на тему: "Розробка та використання бізнес-кейсів з урахуванням міжкультурних аспектів".

Детальніше...

В Інституті вищої кваліфікації проходить підвищення кваліфікації спеціалістів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

    Протягом останніх двох тижнів за напрямом "Державне управління" провчились 80 фахівців міністерства. Всі слухачі після успішного закінчення навчання отримали свідоцтва державного зразка та традиційно залишили свої позитивні відгуки на адресу організаторів та високопрофесійного викладацького складу.

Навчання спеціалістів Мінекономрозвитку України й центрального апарату Міністерства фінансів України в ІВК КНТЕУ

     У період з 7 по 18 листопада 2011 року в Інституті вищої кваліфікації проведено навчання спеціалістів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України (60 осіб) та центрального апарату Міністерства фінансів України (28 осіб), з напряму "Державне управління".

Детальніше...

Перший випуск державних службовців за програмою короткострокового семінару: Розвиток конструктивного партнерства Україна-НАТО

     16 листопада 2011 року завершилось навчання першої групи за програмою короткострокового семінару на тему: "Розвиток конструктивного партнерства Україна-НАТО". Участь у семінарі взяли фахівці центральних органів виконавчої влади від Адміністрації Президента України, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, Державної фінансової інспекції, Державної служби фінансового моніторингу, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та Державного агентства земельних ресурсів України.

Детальніше...

ІВК ділиться досвідом щодо перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва з монгольською делегацією

     15 листопада 2011 року Інститут вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету відвідала монгольська делегація у складі президента та віце-президента Федерації роботодавців Монголії - Кхуяг Ганбаатар, Дамбадаржаа Дамдінжав відповідно й представника Міністерства освіти Монголії -Дагвадорж Баянгалан.

Детальніше...

Участь ІВК в реалізації Державної цільової програми підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України

     В Інституті вищої кваліфікації завершено підвищення кваліфікації 94-х державних службовців та осіб місцевого самоврядування за програмою 3-х денних короткотермінових семінарів "Засади Європейського Союзу та галузеві політики ЄС" (на умовах договору із Школою вищого корпусу державної служби України).

Детальніше...

Інновації, інвестиції, конкурентоспроможність - головні складові успішної підприємницької діяльності

     29 жовтня 2011 року відбулась конференція "Інновації, інвестиції, конкурентоспроможність"організована Товариством GIZ (Німеччина) та його партнерськими організаціями в Україні, Молдові, Білорусі спільно з представниками Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Федерального Міністерства економіки і технологій Німеччини, Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні, Бюро делегата німецької економіки в Україні, німецько-українського Інституту економічних досліджень і політичних консультацій.

Детальніше...