«День відкритих дверей у МакДональдз» для викладачів корпоративної програми МВА-Управління розвитком бізнесу

17 жовтня представники ІВК та викладачі корпоративної програми  МВА – Управління розвитком бізнесу, розробленої для працівників компанії МакДональдз, на запрошення управління персоналу компанії відвідали однойменний ресторан, розташований поблизу ст.м. «Лівобережна».

Гроші люблять тишу

   Саме тиша і впевненість має панувати при роботі з державними фінансами, а досягається це завдяки високому професіоналізму фахівців Державної казначейської служби України. Для підвищення кваліфікації з’їхались до Інституту вищої кваліфікації тридцять начальників Управлінь (відділень) Державної казначейської служби України в районах, районах у містах, містах обласного (республіканського) значення.

Організаційні збори слухачів ІВК (магістри, спеціалісти, бакалаври) набору 2014 року

   В Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету (ІВК КНТЕУ) на початку жовтня 2014 р. відбулися зустрічі слухачів першого року навчання з адміністрацією ІВК.

Европейські кваліфікаційні рамки

Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету взяла участь науково-практичномусемінарі для викладачів та науковців українських вишів “Европейські кваліфікаційні рамки (ERK) та інструменти їх реалізації в програмі Horyzont 2020”, який відбувся 9 вересня в Києві.

#IceBucketChallenge Виклик прийнято!

     Колектив Інституту вищої кваліфікації прийняв естафету ректора КНТЕУ А.А. Мазаракі і долучився до збору коштів для захисників вітчизни, які проходять лікування у Головному міському клінічному госпіталі. 

Важко у навчанні – легко в бою

В липні цього року до кола замовників Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету приєдналося Міністерство оборони України.

Випуск бакалаврів IВК 2014 року

   18 червня 2014 року головною подією для випускників бакалаврських програм Центру післядипломної освіти та магістерських програм Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ стало урочисте вручення дипломів.

ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР

   12 червня 2014 р. на базі Національного агентства України з питань державної служби у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони відбувся семінар на тему «Сучасні тенденції і проблеми міжнародної безпеки».