VIII Міжнародний бізнес-форум «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні»

     19 березня в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся VIIIМіжнародний бізнес-форум «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні», організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації.

Шістнадцятий випуск магістрів

    13 березня 2015 рокув Інституті вищої кваліфікаціївідбулося урочисте вручення  дипломів магістрам, які навчалися в ІВК КНТЕУ за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

Підвищення кваліфікації безробітних громадян

     Наприкінці січня 2015 року Інститут вищої кваліфікації виборов перемогу у конкурсному відборі вищих навчальних закладів Київського міського центру зайнятості щодо підвищення кваліфікації безробітних громадян за програмами:

П’ятнадцятий випуск магістрів

   19 грудня 2014 рокув конференц-залі навчального корпусу «А» відбулося урочисте вручення  дипломів 34 магістрам, які навчалися в ІВК КНТЕУ за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Захист дипломних магістерських робіт студентів спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

   9-11 грудня 2014 року відбувся захист дипломних магістерських робіт студентів третього року навчання за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Менеджмент організацій і адміністрування» за спеціалізаціями: «Менеджмент організацій на ринку товарів та послуг», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» та «Менеджмент туристичного бізнесу».

Університет для лідерства, лідерство університету та лідерство в університеті.

    3 грудня 2014 року співробітниками Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ взято участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Університет і лідерство» Консорціуму Проекту Програми Темпус ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging.

Ярмарок вакансій – 2014

18 листопада 2014 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся традиційний ярмарок вакансій, в якому Інститут вищої кваліфікації взяв активну участь. 

Захист магістерських робіт студентів спеціальності «Облік і аудит»

12 листопада 2014 року в Центрі післядипломної освіти та магістерських програм Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся захист дипломних магістерських робіт студентів сьомого курсу спеціальності «Облік і аудит» -  майбутніх випускників-магістрів.

ШОСТИЙ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2014»

   21 та 22 жовтня представники Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ брали участь у Шостому міжнародному форуму  «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2014», який проходив у Київському Палаці дітей та юнацтва  21-23 жовтня 2014 року.