Договір про співробітництво з Лігою страхових організацій України

Київським  національним торговельно-економічним університетом,  за сприяння Інституту вищої кваліфікації, та Лігою страхових організацій України підписано договір про співробітництво. Метою договору є співпраця, обмін інформацією і досвідом у сфері діяльності ринків фінансових послуг.
Організація співпраці передбачає проведення спільних наукових досліджень, заходів (круглих столів, семінарів, конференцій, бізнес-форумів тощо), підвищення кваліфікації, стажування фахівців, спільну підготовку та друк інформаційних, науково-методичних матеріалів з питань діяльності ринків фінансових послуг та інші напрями.
Окрім того, планується, що сторони в межах своїх можливостей залучатимуть до спільної діяльності представників міжнародних організацій, органів державної влади, громадських організацій та наукових установ.
Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) — найвпливовіше об’єднання учасників ринку страхових послуг України, яке створене у 1992 році з метою захисту інтересів своїх членів та інших учасників ринку страхових послуг. Членами ЛСОУ є 50 страхових компаній.
Президент Ліги страхових організацій України – Філонюк Олександр Феодосійович.
За роки свого існування Ліга страхових організацій України досягла значних успіхів і користується авторитетом та повагою серед страхових компаній, органів державної влади та організацій-партнерів ЛСОУ.

Продовження співпраці з Агенцією НАТО

В Інституті вищої кваліфікації 23 лютого 2017 року проведено вхідне оцінювання (тестування) для представників Міністерства оборони України та Збройних Сил України, з метою визначення можливості участі у навчанні на курсі англійської мови у рамках Проекту Трастового фонду НАТО з логістики і стандартизації відповідно до додаткової угоди між Київським національним торговельно-економічним університетом та Агенцією НАТО з підтримки та постачання NSPA.
Конкурс був великий із 40 претендентів відібрано лише 15 осіб, які продовжать навчання за програмою «Практичний курс англійської мови» (для рівня Intermediate).
Термін навчання з лютого по жовтень 2017 року.

ПІДПРИЄМЦІ ЗАКЛИКАЮТЬ ВЛАДУ ДООПРАЦЮВАТИ ПРОЕКТ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МСП - 2020

 
Представники КНТЕУ та Інституту вищої кваліфікації взяли участь у обговоренні Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року, яке відбулося на майданчику Торгово-промислової палата України в рамках засідання комітету підприємців малого та середнього бізнесу.
За результатами обговорення напрацьовано ряд пропозицій, які направлені до Кабінету Міністрів України. У зверненні йде мова про те, що проект «Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року» в запропонованій редакції має бути відхиленим і повернутим розробникам для доопрацювання за участю представників бізнес-асоціацій. 

В Інституті вищої кваліфікації відбулося навчання та підвищення кваліфікації за програмою «Публічні закупівлі»

 
В Інституті вищої кваліфікації проведено навчання та підвищення кваліфікації за програмою «Публічні закупівлі».
Програма забезпечує отримання належного рівня знань для спеціалістів, відповідальних за організацію та проведення публічних закупівель, а також тих, хто цікавиться як правильно та ефективно витрачати кошти, відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі».
Заняття провели юристи-практики та експерти в закупівлях для фахівців ПАТ «Укрзалізниця», ДП «Спеціального зв’язку» та співробітників КНТЕУ.
За підсумками навчання та підвищення кваліфікації слухачі отримали, в залежності від формату навчального заходу, іменний сертифікат КНТЕУ.

Про реалізацію програми «Практичний курс англійської мови» в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ

Інститут вищої кваліфікації відповідно до договору від 24.11.2015 р. № 1187 «Про заняття з англійської мови для українських службовців» та Агенцією НАТО з підтримки і постачання (NSPA) надавав освітні послуги з мовної підготовки представникам Міністерства оборони України та Збройних Сил за навчальною програмою «Практичний курс англійської мови»для початкового (Elementary А2) і середнього (IntermediateВ2)рівнів.

Корупцію подолаємо разом

6 грудня 2016 року остання чотирнадцята група подякувала викладачам  за цікаву та змістовну інформацію, практичні поради та розширення теоретичних знань з питань запобігання і протидії корупції…