Зустріч делегації спонсорів Програмного Бюро InWent (Німеччина) з представниками КНТЕУ

    23 вересня 2009 року відбулася зустріч делегації спонсорів Програмного Бюро InWent (Німеччина) з представниками КНТЕУ у рамках реалізації Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", яку з 2005 року реалізує Інститут вищої кваліфікації. В склад делегації входили голови та члени правлінь великих німецьких підприємств, представники політичних кіл, промислових союзів, фондів та сфери освіти Німеччини.      Основна частина зустрічі відбулася в корпусі Д (зала засідань), де керівництво університету та Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ презентувало діяльність і здобутки університету в цілому та роботу Інституту вищої кваліфікації в рамках вищезазначеної Програми.
    Для представників делегації була організована екскурсія по території університету з відвідуванням: Інституту вищої кваліфікації, Центру навчально-тренінгових фірм, лабораторії кафедр: технології і організації ресторанного господарства; товарознавства та експертизи непродовольчих товарів та харчових продуктів, бібліотеки, музею КНТЕУ.
    Іноземні учасники делегації висловили подяку за організацію зустрічі та презентацію діяльності Київського національного торговельно-економічного університету та Інституту вищої кваліфікації.
 
    Фото зустрічі можна побачити на сайті університету в розділі "Галерея

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.