Закриття сезону…

    27 червня став особливим днем для 60 начальників управлінь (відділів) Державної казначейської служби України зі всіх регіонів нашої країни, які з 17 по 27 червня навчалися в Інституті за напрямом «Державне управління». Адже в ІВК відбулося «закриття сезону» 2012-2013 навчального року з підвищення кваліфікації.
     Прагнучи до підтримання високих стандартів якості, Інститут, як і завжди, забезпечив проведення лекцій та практичних занять висококласними фахівцями-практиками (Борисевич С.О., Дудчак О.В., Жуковська В.М., Лега Г.В., Набедрик Н.М., Паскаренко Л.П., Сидоренко Т.В., Шашенко С.Ю., Якимов О.П.). Вдале поєднання в професійній програмі загальної, функціональної, а головне, практичної складової, було відмічено слухачами як необхідне та корисне в їх професійній діяльності, а також особистісному розвитку.
     Двотижневі курси підвищення кваліфікації надали можливість не тільки отримати нові знання та обмінятися досвідом, а й поєднати корисне з приємним. Так, у вільний від навчання час та святкові дні завдяки спеціальним екскурсійним програмам, запропонованим Інститутом, слухачі відвідали найкрасивіші куточки нашої столиці (Києво-Печерську лавру, Андріївський узвіз, Софіївський собор та інші). Адже терміни навчання співпали з одним з головних християнських свят – Трійцею.
      Тож натхненні, наповнені життєвою енергією, з оновленим професійним «багажем» та вірою у власні сили, кожен відправився в свій регіон діяти максимально ефективно та реалізовувати нові соціально-економічні ініціативи.
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.