Випуск слухачів Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

10 грудня 2013 року відбулосяурочисте вручення дипломів випускникам Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ.   
    Дипломи державного зразка спеціалістів з перепідготовки отримали 59 осіб, які навчалися за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Економіка підприємства» відповідно до договору з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.
    До випускників зі словами привітань та побажаннями майстерно володіти набутими знаннями, професійного зростання виступили Перший проректор КНТЕУ  Притульська Н.В., директор Інституту вищої кваліфікації, координатор програми Шклярук К.С., заступник директора департаменту – начальник відділу транскордонного співробітництва Департаменту регіональної політики Мінекономрозвитку Мельник О.А.та представники Київської міської державної адміністрації, а також завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства Лігоненко Л.О. та заступник завідувача кафедри менеджменту Жуковська В.М.
Випускники висловили теплі слова подяки ректору, керівництву інституту та професорсько-викладацькому складу.
    Наступним кроком реалізації програми є проходження стажування на підприємствах Німеччини.Від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZз привітанням та запрошенням на інтерв’ю щодо участі у стажуванні, до випускників звернулася директор Програмного бюро GIZ в Україні Степащенко С.М.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.