Випуск МВА-2016 в ІВК КНТЕУ

 
6 грудня 2016 року відбулась випускна церемонія магістрів із бізнес-адміністрування програм МВА «Generalmanagement», «Фінансовий менеджмент» та «Управління розвитком бізнесу».
До випускників із щирими привітаннями звернулась Перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Притульська Наталія Володимирівна наголосивши, що для університету й інституту розробка і реалізація корпоративної програми МВА для компанії McDonald’sUkraine«Управління розвитком бізнесу» була певним викликом, який ми достойно прийняли. Наталія Володимирівна запросила випускників МВА до співпраці, а також подякувала колективу інституту і професорсько-викладацькому складу, які були причетні до реалізації цих програм.
Пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації – адміністратора програм МВА Шклярук Катерини Семенівни, яка відмітила, що КНТЕУ завжди був одним із центрів підготовки еліти українського суспільства, а сьогодні він є і центром підготовки майбутньої еліти бізнесу і вирішальну роль у цьому відіграє Інститут вищої кваліфікації, який по праву є кращою університетською бізнес-школою України. Вітання на адресу випускників пролунали від завідувача кафедри, професора Ткаченко Тетяни Іванівни.
У виступах випускників: Александрова Євгена, начальника управління  банка «Форвард» (МВА-Фінансовий менеджмент), Солодкого Михайла, директора ресторанного комплексу «Козацький стан» (МВА-Generalmanagement), Стефурака Віталія, менеджера відділу нерухомості McDonald’sUkraine(МВА-Управління розвитком бізнесу) звучали слова подяки ректору КНТЕУ Мазаракі А.А., ректорату, дирекції ІВК, викладачам та всім організаторам навчального процесу, а також своїм одногрупникам, з якими розділили більше 2-х років навчання і налагодили професійні і дружні відносини.
Вітаємо випускників МВА-2016! Сподіваємося, що вашими майбутніми життєвими перемогами буде гордий університет і інститут.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.