Випуск магістрів та МВА в ІВК КНТЕУ

 
  27 листопада 2014 рокувідбулося урочисте вручення дипломів магістрам із бізнес-адміністрування програм МВА «Generalmanagement» та «Фінансовий менеджмент» і магістрам спеціальності «Облік і аудит», які навчалися в ІВК КНТЕУ.
  До випускників із щирими привітаннями звернулась Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна та побажала ніколи не втрачати енергійності, не зупинятися перед труднощами і не припиняти навчатись, поповнюючи свій багаж новими знаннями; творчих успіхів, нових досягнень, які б стали віхами на професійному і життєвому шляху кожного.
  Також пролунали теплі слова від директора Інституту вищої кваліфікації Шклярук Катерини Семенівни, завідувача кафедри бухгалтерського обліку, професора Сопко Валерії Василівні, доцента цієї ж кафедри Мазіної Олександри Іванівни, а також доцента кафедри маркетингу і реклами Дубовик Тетяни Віталіївни.
  Випускники, у свою чергу, висловили подяку, за надану їм можливість навчатись та створені комфортні умови, ректору університету Мазаракі Анатолію Антоновичу, дирекції ІВК, викладачам та всім організаторам навчального процесу.
  У своїх виступах Галашевський С.О., директор ТОВ «Органік стандарт», Созанський А.О., директор з логістики PremierFOODта Музиченко Т.І., головний спеціаліст Оболонської РДА констатували, що навчання допомогло їм досягти високого професійного рівня та дозволило впевненіше почуватися на ринку праці, а  також згуртувало для обміну професійним досвідом, налагодження партнерських і дружніх відносин.
  Високий рівень роботи колективу Інституту та професорсько-викладацького складу відзначили як випускники, так і керівництво Університету.
  Рівень професіоналізму викладацького складу та рівень організації навчального процесу завжди залишається головним орієнтиром, коли постає питання вибору навчального закладу. Колектив Інституту, у свою чергу, досить велику увагу приділяє відповідності вимогам сьогодення. Важливо й те, що Інститут вищої кваліфікації, як структурний підрозділ КНТЕУ, був і залишається одним із центрів підготовки еліти бізнесу та державного управління українського суспільства.
 Бажаємо вам творчих успіхів, нових досягнень, які стануть віхами на вашому професійному і життєвому шляху!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.