Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ 2018

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся 26 грудня 2018 року в конференц-залі університету (А-227).
Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна поздоровила випускників з тим, що черговий крок у своєму житті вони пройшли успішно та побажала, щоб радість життя ніколи не зраджувала, щоб розуміли, що вчитися потрібно і в подальшому, тим більше, що випускники КНТЕУ ніколи не полишають навчання, а також передала вітання від ректора КНТЕУ Мазаракі Анатолія Антоновича. Наталія Володимирівна висловила надію, що у випускників залишаться теплі спогади про роки навчання та запросила всіх на День університету.
Пролунали теплі вітальні слова від завідувача кафедри обліку і оподаткування Фоміної Олени Володимирівни, гаранта освітньої програми «Бізнес-адміністрування», доцента кафедри менеджменту Хмурової Вікторії Валентинівни.
Дипломи магістрів КНТЕУ було вручено випускникам  спеціальностей: «Облік і оподаткування», "Економіка" («Економіка підприємства»), "Фінанси, банківська справа та страхування" («Фінансове посередництво»), "Маркетинг" («Рекламний бізнес»), "Менеджмент" («Бізнес-адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Готельний і ресторанний менеджмент"). Серед них слід відмітити магістрів, які отримали дипломи з відзнакою: Донченко Юлію Валеріївну, Козлову Олену Олександрівну, Кондратову Ірину Володимирівну, Ворону Сергія Сергійовича, Захаріну Наталію Миколаївну, Мандрикіна Дмитра Леонідовича, Пулавську Ольгу Анатоліївну.
Випускники поділилися своїми враженнями від навчання, подякували керівництву університету, професорсько-викладацькому складу, колективу інституту за можливість здобувати знання в одному з кращих університетів країни.
Вісімнадцятий рік поспіль Інститут вищої кваліфікації випускає дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Професіоналізм викладацького складу, високий рівень організації освітнього процесу та відповідність портфеля програм вимогам сьогодення, завжди залишаються головними орієнтирами для інституту.

Отже, запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Київського національного торговельно-економічного університету. До зустрічі!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.