ВІКНО МОЖЛИВОСТЕЙ – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР

   12 червня 2014 р. на базі Національного агентства України з питань державної служби у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони відбувся семінар на тему «Сучасні тенденції і проблеми міжнародної безпеки».
   
 
 
  Захід проведено для  тренерів та науково-педагогічних працівників, які залучені до підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва.
  Від кафедри міжнародної економіки КНТЕУ в семінарі взяли участь, розглянувши питання європейської політики безпеки в умовах глобалізації, виникнення нових центрів сили, військово-політичних проблем, безпеки України у багатополярному просторі, та отримали сертифікати Бохан А.В., к.е.н., доцент, Іксарова Н.О., к.е.н., доцент, Тронько В.В., к.е.н., доцент, які долучились у 2012-2013 рр. до реалізації Професійної програми підвищення кваліфікації державних службовців I-IVкатегорій посад у сфері євроінтеграції та євроатлантичного співробітництва України на базі Інституту вищої кваліфікації.
   Семінар відбувся за участі заступника Голови Нацдержслужби України Олександра Скопича, директора Школи вищого корпусу державної служби Валентини Ковальчук, керівника Програми професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні Керсті Келдер, асистента-директора з міжнародних питань Женевського центру демократичного контролю за збройними силами Даніела Ворнера, представників Міністерства закордонних справ України, Міністерства оборони України та Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.
  З доповіддю «Досвід реалізації професійних Програм підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України в ІВК КНТЕУ у 2006-2013 роках» перед присутніми виступила к.е.н., директор Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ Шклярук К.С.
 
Також присутні обмінялися досвідом викладання питань європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. 
  

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.