Відкриття ІМВА – міжнародної програми подвійного диплому

 
В Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ розпочали навчання студенти за новою міжнародною програмою подвійного диплому, спільною з Університетом ім. Г. Марконі (Рим, Італія) «International Master’s in Business Administration» (ІМВА).
 
Програма ІМВА спрямована на менеджерів, які планують зробити наступний важливий крок у кар’єрному зростанні, приділяючи особливу увагу розвитку глобальної кар'єри на стратегічному рівні прийняття рішень на основі теорії сучасного міжнародного бізнесу і практики управління.
 
Мета програми: підготовка висококваліфікованих фахівців, керівників вищої ланки, спроможних до моделювання ринкової ситуації та розробки стратегії виходу на зовнішній ринок, прийняття і реалізації управлінських рішень у сфері міжнародного менеджменту, пов’язаних з плануванням, організацією, реалізацією міжнародних комерційних операцій, формування стратегій міжнародного розвитку компаній.
 
Навчання за програмою дасть можливість студентам отримати диплом магістра із бізнес-адміністрування державного зразка КНТЕУ та диплом InternationalMaster’sinBusinessAdministrationУніверситету імені Гульєльмо Марконі (USGM).
 
 
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.