Семінар для викладачів «Управління підприємством і зовнішньоекономічна діяльність»

  У рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, затвердженої постановою КМУ від 30.08.2000 № 1358 «Про реалізацію Указу Президента України від 3 липня 2000 р. № 849 «Про сприяння підготовці управлінських кадрів для сфери підприємництва», учасником якої є КНТЕУ, 12 жовтня 2012 року  в Інституті вищої кваліфікації відбувся  семінар для викладачів на тему: «Управління підприємством і зовнішньоекономічна діяльність» як програма підготовки до стажування в Німеччині».
    На семінарі обговорювався новий формат програми, формати стажування в Німеччині, вимоги до кандидатів до стажування, підготовка кандидатів в Україні, форми контролю рівня компетенцій по завершенню програми підготовки в Україні та структура програми.
    Семінар проводила експерт товариства GIZ (Німеччина) Іл'їнкова Олена Олексіївна. На семінарі були присутні біля 20 викладачів кафедр університету : менеджменту; маркетингу та реклами; комерційного права; торговельного підприємництва; міжнародної економіки, представники Інституту вищої кваліфікації, кафедри економіки, менеджменту та маркетингу ІВК.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.