Підвищення кваліфікації безробітних громадян

     Наприкінці січня 2015 року Інститут вищої кваліфікації виборов перемогу у конкурсному відборі вищих навчальних закладів Київського міського центру зайнятості щодо підвищення кваліфікації безробітних громадян за програмами:

Готельна і ресторанна справа
Експертиза товарів і послуг
Менеджмент інноваційної діяльності
Рекламний менеджмент
Товарознавство і комерційна діяльність
Товарознавство та експертиза в митній справі
Менеджмент в антимонопольній політиці
    Цьому передував тривалий процес підготовки цих програм у співпраці з кафедрами університету (технології і організації ресторанного господарства, товарознавства та експертизи харчових продуктів, товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, менеджменту, маркетингу та реклами, економічної теорії та конкурентної політики) та підготовки іншої конкурсної документації.
    Задля інформування безробітних громадян та співробітників центрів зайнятості м.Києва про особливості та переваги наших навчальних програм, в лютому відбулося дві зустрічі у районних центрах зайнятості (Деснянський та Оболонський), на яких адміністрація інституту та викладачі університету (Самойленко А.А., Жуковська В.М.) презентували діяльність ІВК та профілі програм.
    Директор Інститут вищої кваліфікації Шклярук Катерина Семенівна ознайомила присутніх з п’ятнадцятирічним досвідом надання освітніх послуг ІВК, широким розмаїттям цих послуг та колом партнерів інституту, а викладачі детально описали особливості методів та стилів викладання, характеристику кожної програми та найголовніше для аудиторії – професійні компетенції, які слухачі здобудуть за результатами навчання й можливості працевлаштування.
    По завершенню зустрічей з метою зворотного зв’язку проведено анкетування, яке засвідчило беззаперечну зацікавленість аудиторії у проходженні підвищення кваліфікації саме в ІВК КНТЕУ.
    Детальнішу інформацію про навчальні програми можна дізнатися за тел. 531 47 88;  513 03 97  або надіславши запит на ел. адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
    Приєднуйтесь!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.