Перший - не останній

 Вебінар відбувся і це здорово! Спасибі всім! За технічними характеристиками - вважаю, що практика зведе усі нюанси до мінімуму. В цілому - дуже сподобалося! Інноваційно, зручно, практично!" -  Паньчак Марія (слухачка другого року навчання ІВК, спеціальність «Маркетинг») відгук про перший вебінар, організований для слухачів ІВК.
 
 
     2 листопада 2013 року на базі Інституту вищої кваліфікації для майбутніх магістрів  спеціальності «Маркетинг» (друга вища освіта), з дисципліни «Маркетингова товарна політика», доцентом кафедри маркетингу  та реклами КНТЕУ Ткаченко Наталією Борисівною (завідувач кафедри професор Ромат Є.В.) за технічної підтримки Головного центру інформаційних технологій та лабораторії дистанційного навчання КНТЕУ проведено дистанційне заняття на тему: «Конкурентоспроможність товарів та послуг».
     Вебінар проходив у формі лекційного та практичного занять: лекція - в режимі он-лайн-дискусії, а практичне заняття – у вигляді презентацій слухачами результатів власних досліджень та їх обговорення в режимі реального часу.
     Оцінки за результатами практичного заняття он-лайн були відображені на дошці об’яв у дистанційному курсі «Маркетингова товарна політика» на сторінці Центру дистанційного навчання КНТЕУ.
     Відгуки учасників даного заходу - дуже позитивні. Задоволеність та значна зацікавленість такою формою навчання збоку дорослої аудиторії слухачів магістерських програм очевидна.
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.