Новий досвід державного управління для працівників Пенсійного фонду України

    Враховуючи законодавчі ініціативи Президента України В.Ф. Януковича з реформування пенсійної системи співпраця інституту з Пенсійним фондом України щодо підвищення кваліфікації державних службовців набуває особливого значення.
    Щорічно, починаючи з 2002 року, працівники ПФУ навчаються в ІВК за оновленими програмами напряму «Державне управління» і 2013 рік не став виключенням.
    З 20 травня протягом двох тижнів 27 державних службовців, серед яких начальники управлінь (відділів) фінансового забезпечення та головні бухгалтери головних управлінь ПФУ з усіх областей, проходили чергове підвищення кваліфікації.
    Завдяки вдало поєднаному колективу викладачів університету і практиків ПФУ та КМДА, слухачі мали змогу отримати принципово нові якісні знання й  шляхи вирішення професійних ситуацій. Лекції таких викладачів як Пухлій Лілії Андріївни, Алмазова Едуарда Олексійовича, Головні Юлії Ігорівни, Жуковської Валентини Миколаївни користуються особливою увагою аудиторії.
   Крім того, на виїзному занятті, яке провели начальник відділу організації підготовки та перепідготовки кадрів Департаменту персоналу та бухгалтерського обліку ПФУ Джемесюк Петро Васильович і начальник управління ПФУ у м. Переяслав-Хмельницький й Переяслав-Хмельницькому районі Левченко Ольга Василівна слухачі ознайомилися з організацією роботи структурних підрозділів територіальних управлінь Пенсійного фонду України  та успішним досвід колег.
    Невід’ємна фінальна частина процесу навчання – урочисте вручення свідоцтв державного зразка відбулося в Пенсійному фонді України за участю в.о. Голови правлінняКравчукаВасиляОлексійовича.
   
А 3 червня навчання розпочала наступна група у складі  38 осіб. 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.