НІ КОРУПЦІЇ!

   Інститут вищої кваліфікації провів тематичний короткостроковий семінар «Аспекти нового антикорупційного законодавства України» для працівників Головного управління Державної казначейської служби України у м. Києві.
     
   Для 50-ти співробітників київської казначейської служби одноденний семінар став днем позитивних вражень.
  Завдяки теоретичній частині, слухачі ознайомилися з особливостями антикорупційного законодавства та новелами у правовому регулюванні запобігання корупції, визначили коло найважливіших змін та отримали повне роз’яснення щодо здійснення антикорупційної політики на державній службі.
   Практичні заняття дозволили закріпити набуті знання шляхом участі у діловій грі, яка допомогла розкрити особистий потенціал кожного, а завдяки командній роботі – згуртувати колектив.
   У підсумку кожна підгрупа презентувала проект, який проілюстрував  сприйняття та розуміння матеріалу, викликав жваву дискусію. Такий динамічний темп семінару допоможе ефективно втілити набутий досвід у свою професійну діяльність.
     Не зважаючи на масштабність групи, різницю у віці та поглядах, кожний з учасників навчального процесу, як лектори, так і слухачі отримали масу задоволення від спілкування та принципово новий досвід.
   Адміністрація інституту привітала усіх слухачів та висловила сподівання, що підвищення кваліфікації працівників Головного управління Державної казначейської служби України у м. Києві в ІВК стане доброю традицією!

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.