Головне – не втрачати надію

За останніми даними Державної служби статистики Українив столиці 94 тисячі безробітних, рівень безробіття становить 6,5%. Рівень зайнятості населення зменшується, безробіття зростає. Гостро стоїтьпроблема молодіжного безробіття. Тому підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці на основі якісної професійної підготовки або підвищення кваліфікації є одним із пріоритетних напрямів служби зайнятості.
Приємно усвідомити, що і ми беремо участь у вирішенні актуальних проблем міста. ІВК КНТЕУ виборов право на реалізацію трьох програм для безробітних громадян. Ми впевнені, що наші програми «Готельна і ресторанна справа», «Рекламний менеджмент», «Товарознавство і комерційна діяльність», які розроблені викладачами КНТЕУ, забезпечать безробітним висококваліфіковану підготовку і підвищать їх конкурентоспроможність на ринку праці.
ІВК вже має досвід роботи з такою категорією слухачів і тому маємо надію, що і в цьому році співпраця з Київським міським центром зайнятості буде плідною. Найкращим результатом цієї співпраці буде 100% -ве працевлаштування на роботу наших слухачів.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.