«День відкритих дверей у МакДональдз» для викладачів корпоративної програми МВА-Управління розвитком бізнесу

17 жовтня представники ІВК та викладачі корпоративної програми  МВА – Управління розвитком бізнесу, розробленої для працівників компанії МакДональдз, на запрошення управління персоналу компанії відвідали однойменний ресторан, розташований поблизу ст.м. «Лівобережна».
Під час екскурсії директор ресторану ознайомив присутніх з побудовою виробничого процесу на підприємстві, процедурами забезпечення якості та безпечності продуктів,  санітарно-гігієнічними нормами та високими стандартами, яких дотримуються  в компанії.
Цікаво було також дізнатися про політику МакДональдз щодо розвитку персоналу, зокрема, про атестацію, тренінги і стажування, як можливість подальшого кар’єрного зростання,  соціальні пакети для співробітників тощо.
Учасники екскурсії мали змогу переконатися, що компанія використовує найсучасніше обладнання у виробництві, робить все, аби відвідувачі почували себе максимально комфортно у закладах МакДональдз.
Ознайомлення із специфікою діяльності ресторану дасть змогу налагодити більш тісну взаємодію зі слухачами, професійне життя яких більше 10 років пов’язане з компанією МакДональдз.
 
 
 
 
 

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.