Cемінар-тренінг на тему "Управління конкурентоспроможністю підприємств готельного бізнесу"

   Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ 25-27 лютого 2009 р., в рамках проекту "Регіональне навчання та розвиток консультативних можливостей в Україні" (Університет МакГілл, Канада), провів семінар-тренінг на тему "Управління конкурентоспроможністю підприємств готельного бізнесу". 
    Серед учасників семінару (31 особа) були представники малого та середнього бізнесу з різних регіонів України, викладачі вузів, що входять до Українського консорціуму університетів (Дніпропетровський національний університет, Східноукраїнський національний університет ім. Даля, Одеський державний економічний університет, Тернопільський національний економічний університет). 
    Учасники семінару ознайомились із досвідом функціонування провідних підприємств готельного господарства на ринку готельних послуг м. Києва (готелі: "Хаятт Рідженсі Київ" та "Прем'єр Палац"). 
    За результатами анкетування, семінар-тренінг отримав дуже схвальні відгуки, а робота організаторів та модераторів дуже високо оцінена. 
    Семінар провели - д.е.н., професор, зав. кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ткаченко Т.І. та к.е.н., доценти кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Мельниченко С.В. та Бойко М.Г. 
    По закінченні навчання учасники семінару отримали сертифікати. 
    Хочемо висловити подяку відділам персоналу готелів "Хаятт Рідженсі Київ" та "Прем'єр Палац" за високий професіоналізм, пізнавальні та цікаві екскурсії, проведені для наших учасників.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.