Cемінар "Актуальні питання бухгалтерського обліку в бюджетних установах

Інститут вищої кваліфікації разом з кафедрою фінансів КНТЕУ з 13 жовтня 2009 року розпочав новий цикл чотириденного семінару "Актуальні питання бухгалтерського обліку в бюджетних установах", який розраховано на головних бухгалтерів, їх заступників та бухгалтерів бюджетних установ.      Основними слухачами семінару були представники обласних державних адміністрацій, міських та сільських рад. За даною програмою підвищили кваліфікацію головні бухгалтери та їх заступники: Запорізької обласної держадміністрації, міських рад Сєвєродонецької, Полтавської та Кіровоградської областей, семи сільських рад районів Донецької області. Крім того участь у семінарі брали і спеціалісти з м. Києва: Пенсійного фонду України, ТОВ "Редакції газети "Все про бухгалтерський облік", Національної комвсії з питань регулювання зв'язку України, Республіканського вищого училища фізичної культури тощо.
    Програму семінару забезпечували: к.е.н., доцент Канєва Т.В.; асистент Шевченко С.О.; практичний психолог КНТЕУ Кущенко О.М.
    За результатами анкетування семінар отримав схвальні відгуки. Фахівці задоволені змістом програми та організацією навчального процесу, високим професіоналізмом викладачів. Особливо вдалим слухачі вважають те, що семінар розпочався з тренінгу "Соціально-психологічні аспекти професійної діяльності", який провела практичний психолог КНТЕУ Кущенко Олена Миколаївна.
    Після успішного комп'ютерного тестування спеціалістам вручено сертифікати КНТЕУ.

Для можливості коментування вам необхідно оформитися на сайті ІВК.